Józsai Karatésok eredményei a Szerencsi Országos SKS-SKDUN Ippon Shobu Bajnokságon





J
 
A Kulcsár Anita Sportcsarnokban rendezték meg 2021. szeptember 25-én az SKS-SKDUN Hungary karate szövetség országos bajnokságát, ahová 14 magyar és egy partiumi egyesületből érkeztek sportolók.
A DEAC karate szakosztályát 4 utánpótlás versenyző és Sensei Őri Krisztián 3. Dan karate edző képviselte. Az eseményen tiszteletét tette Koncz Zsófia országgyűlési képviselő, valamint Shihan Aurel Patru 8. Dan az SKDUN nemzetközi karate szövetség elnöke. A versenyt Shihan Juhász Ferenc az SKS-SKDUN Hungary elnöke, az MKSZ alelnöke nyitotta meg.
 
A DEAC versenyzőinek eredményei kata (formagyakorlat) és kumite (küzdőgyakorlat) egyéni versenyszámokban):
 
Őri Panna Krisztina (11 éves): kata 2., kumite 2.
Őri József Béla (14 éves) kata 1., kumite 2.
Bodó Miklós (14): kata 6.
Jámbor Zsófia Éva (18): kata 4, kumite 3.
Csapat kata:
Őri Panna Krisztina – Bódó Miklós – Horváth Evelin: 1.
Őri József Béla – Őri Panna Krisztina – Jámbor Zsófia Éva: 2.
Sajnos Dobos Tifani (16) barna öves versenyzőnk az OB előtti napon beteg lett, pedig szép reményekkel indult volna az egyéni küzdelemben, mivel nagyon alapos felkészülésen van túl.
 
Sensei Őri Krisztián 3. Dan: a DEAC Karate UP versenyzői Nagyrábén alapoztak a nyáron a Bushido Karate SE és a Józsai SZTSE versenyzőivel. A legügyesebb versenyzőink az ország legjobbjaival folytatták a felkészülést mivel meghívást kaptunk az UTE nagyrábéi, majd szarvasi edzőtáborába. Ezután következett a Nagyváradi Crisul SE-vel egy erdélyi tábor, majd egy újabb WKF tábor a Szarvasi Karate Clubbal. Elmondhatjuk tehát, hogy a maximumot hoztuk ki a nyári alapozásból
Tervünk, hogy bővítjük a tagságot: igazolásokat hajtunk végre mind debreceni mind partiumi klubokból. Valamint új gyermek csoport indítunk. Ide várjuk azokat az ovis, általános iskolás vagy középiskolás gyermekeket, akik saját nevelésként pár éven belül odaérhetnek az ország legjobbjai (UTE, MTK, BVSC stb.) közé, hisz a magyar karate óriási eredményt ért el az olimpián Hárspataki Gábor bronzérmével, és ebből mi is hatalmas erőt meríthetünk.
 
Edzéseink:
Józsa Grund:
Karate: hétfő – kedd – péntek 17.30.
Funkcionális torna: hétfő és péntek 18.30.
 
 
DEAC DESOK 1. emelet tükrös teremben vannak.
Szerda 16.00.: speciális nyújtó és kondicionáló edzés
            17.00. haladó formagyakorlat
Csütörtök 16.00.: képesség fejlesztés, küzdőgyakorlat rávezetés
                 17.00.: haladó küzdőgyakorlat
Szombat 10.00.: alapiskola és kezdő formagyakorlat
               11.00.: versenyfelkészítő edzés
 
Mindenkit várunk szeretettel egy próba edzésre!
Sensei Őri Krisztián 3. Dan edző (infó: 06-30-581-98-45)